Hledáte ideální místo pro víkend ve dvou? Užijte si romantiku na Karlštejně

Doba letních dovolených se blíží a vy stále ještě nevíte, kam se vydáte? Překvapte svou drahou polovičku romantickým pobytem na pohádkovém místě. Proč je Karlštejn ideální volbou pro víkend ve dvou?

Romantická atmosféra na břehu Berounky vás okouzlí

Nemusíte plánovat svatbu, ačkoliv i pro tu je hotel Mlýn Karlštejn ideální, pobyt na břehu Berounky si užijete vždy. Romantické zázemí hotelu je doplněno krásnou přírodou Českého krasu a nedaleko se do výšky tyčí středověký hrad Karlštejn. Zkrátka ideální zázemí pro každého, kdo si chce na chvilku odpočinout a utéct z každodenního kolotoče povinností. Komfortní pokoje vás přivítají s otevřenou náručí a lahodné pokrmy si vychutnáte v místní stylové restauraci, ze které budete mít nádherný výhled na jez Berounky.

Hrad Karlštejn a další turistické cíle

Abyste celý pobyt nestrávili pouze v hotelovém pokoji, vydejte se na prohlídku českého ikonického hradu Karlštejn, jejž proslavil Karel IV., zajeďte si do nedalekého Berouna a pohled na západ slunce si vychutnejte z malebné vyhlídky Tetín, jež se nachází ve stejnojmenné vesničce.

Karlštejn

Rozmazlete všechny své smysly

Protože celodenní výlet vám dá jistojistě zabrat, nezapomeňte se po návratu do hotelu rozmazlit. Krome luxusní večeře si můžete dopřát také odpočinek ve finské sauně i Whirlpool. V případě, že stále nebudete mít dost pohybu a dáváte přednost aktivnímu odpočinku, můžete klidně zavítat i do místního fitness centra.

Naplánujte si romantické léto ve dvou a vydejte se společně do romantického hotelu pod Karlštejnem. Uvidíte, že čas strávený v blízkosti Berounky a v obklopení malebné přírody bude mít pro vaši duševní pohodu i váš vztah až magický vliv. Odpočinete si, načerpáte novou energii a ještě poznáte krásný kus České republiky.